Με τη δύναμη της έδρας τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Με τη δύναμη της έδρας τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ υποδέχονται τους βασικούς ανταγωνιστές τους για την 1η θέση

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πιο καθοριστικά παιχνίδια τους δίνουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα και του Conference League αντίστοιχα. Στο «Καραϊσκάκη» οι «ερυθρόλευκοι» (6 β.) υποδέχονται την Αϊντραχτ (7 β.), ενώ στην Τούμπα ο «Δικέφαλος» (7 β.) την Κοπεγχάγη (6 β.), με στόχο τις νίκες που θα δώσουν το προβάδισμα στις δύο ελληνικές ομάδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους τους.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός ψάχνει την απάντηση στην ήττα του στη Γερμανία και παράλληλα το τρίποντο που θα τον στείλει ξανά στην πρώτη θέση. Οι πρωταθλητές προέρχονται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα (με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό) και, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους, δείχνουν ικανοί να πετύχουν αυτό που θέλουν, απέναντι σε μια ομάδα που συνεχίζει να έχει μεγάλα κενά στην απόδοσή της. Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε χθες ότι αυτή τη φορά στόχος του Ολυμπιακού είναι να έχει αυτός την κατοχή της μπάλας, κάτι που δεν έκανε στο πρώτο ματς, ενώ ζητάει από τους παίκτες του περισσότερη πίεση και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μπουχαλάκης ακολούθησε χθες μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά όπως είπε και ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Στην άμυνα είναι δεδομένο ότι ο Μπα θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σισέ. Από την άλλη, η Αϊντραχτ ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς το μεγαλύτερο όπλο της, τον Κόστιτς, ενώ επίσης απουσιάζουν οι Χρούστιτς, Πασιένσια και Λεντς.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κοπεγχάγη και με δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στους Δανούς ουσιαστικά σφραγίζει την κορυφή του ομίλου του. Ο Λουτσέσκου ξεκαθάρισε χθες ότι δεν πρόκειται να βάλει σε δεύτερη μοίρα το αποψινό ματς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι θέλει σαν τρελός την πρόκριση, ενώ πρόσθεσε πως όλοι στην ομάδα επιθυμούν να συνεχίσουν στο Conference League. Πάντως, σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους παίκτες του απέφυγε να δώσει στον αγώνα τον χαρακτήρα τελικού. Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ντάγκλας Αουγκούστο που έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα χάσει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επίσης ακόμα ένας παίκτης βρέθηκε χθες θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή