Μεγάλη επιστροφή Μανωλά στον Ολυμπιακό

Μεγάλη επιστροφή Μανωλά στον Ολυμπιακό

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο πλευρές από το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι συνθήκες δεν επέτρεπαν ακόμα την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Τώρα που τα εμπόδια ξεπεράστηκαν, τίποτα δεν ήταν ικανό να στερήσει από τον Κώστα Μανωλά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος στόπερ, έπειτα από μια λαμπρή καριέρα σε Ρόμα και Νάπολι, βρέθηκε χθες στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ όπου έχοντας δίπλα του τον Βαγγέλη Μαρινάκη έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που ολοκλήρωνε και τυπικά αυτή του την επιθυμία. Νωρίτερα είχε γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που είχε πιάσει από νωρίς θέση έξω από το κτίριο και περίμενε τον Μανωλά, που αποτελεί πλέον την πρώτη και ίσως και την πιο δυνατή κίνηση του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αν και λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, ο Μανωλάς –που φοράει την ερυθρόλευκη έπειτα από χρόνια– υπέγραψε για τουλάχιστον 3 έτη, ενώ οι απολαβές του θα αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ, πολύ λιγότερα βέβαια από τα 4 εκατ. που έπαιρνε για κάθε χρόνο στη Νάπολι. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός –σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ– θα καταβάλει στους «παρτενοπέι» άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλο 1,5 εκατ. θα δοθεί με τη μορφή μπόνους.

«Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού το feeling που είχα, δεν το ένιωσα με άλλη φανέλα», τόνισε ο παίκτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή