Εντυπωσιάζει το ηλεκτρικό Skoda Enyaq Coupé iV

Εντυπωσιάζει το ηλεκτρικό Skoda Enyaq Coupé iV

Eνα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με κουπέ γραμμές, που εμπλουτίζει την γκάμα Enyaq iV της Skoda, η οποία περιλαμβάνει τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας, παρουσίασε η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με κουπέ γραμμές, που εμπλουτίζει την γκάμα Enyaq iV της Skoda, η οποία περιλαμβάνει τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας, παρουσίασε η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το Skoda Enyaq Coupé iV διαθέτει ακόμα πιο εκφραστικό, ελκυστικό σχεδιασμό και καταφέρνει να συνδυάσει με επιτυχία σπορ γραμμές με γενναιόδωρους εσωτερικούς χώρους και πορτμπαγκάζ 570 λίτρων. Ο ήδη κορυφαίος αεροδυναμικός συντελεστής Cd του Enyaq iV έχει βελτιωθεί περαιτέρω, φτάνοντας στην κουπέ υλοποίηση την τιμή 0,234. Αυτό συντελεί σε ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, πλέον στα 545 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP. 

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δύο μεγεθών μπαταρίας, κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς και τέσσερα επίπεδα ισχύος που κυμαίνονται από 132 kW (177 ίπποι) έως 220 kW (295 ίπποι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή