Χωρίς οπαδούς θα έρθει η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς οπαδούς θα έρθει η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη

Κόκκινο στους οπαδούς της Μαρσέιγ άναψαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η UEFA και έτσι η γαλλική ομάδα θα έρθει χωρίς τους φιλάθλους της στην Τούμπα για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόκκινο στους οπαδούς της Μαρσέιγ άναψαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η UEFA και έτσι η γαλλική ομάδα θα έρθει χωρίς τους φιλάθλους της στην Τούμπα για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Τα όσα συνέβησαν πριν από μία εβδομάδα στη Μασσαλία και ο φόβος να υπάρξει νέος γύρος σοβαρών επεισοδίων και στη Θεσσαλονίκη, οδήγησαν τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία, να καταθέσουν επίσημο αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προκειμένου να «μπλοκάρει» την οργανωμένη και τη μεμονωμένη μετακίνηση Γάλλων οπαδών. Αίτημα που έγινε δεκτό χθες το απόγευμα, με την UEFA να ενημερώνει επίσημα τις δύο πλευρές ότι το μεθαυριανό ματς θα διεξαχθεί μόνο με φιλάθλους του «Δικεφάλου», οι οποίοι έχουν πλέον άλλα 1.300 εισιτήρια στη διάθεσή τους.

Ο γαλλικός σύλλογος μάλλον αντέδρασε ήπια στην απόφαση, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του ότι λυπάται που οι οπαδοί θα στερηθούν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά σέβεται την απόφαση που έλαβαν οι ελληνικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογο λόγο οι οπαδοί της Μαρσέιγ είχαν αποκλειστεί και από τη ρεβάνς με τη Βασιλεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι στον ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα της Πέμπτης, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στους «4» του Conference League. Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι».

Η Μαρσέιγ την Κυριακή επικράτησε με 2-0 της Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ» για το γαλλικό πρωτάθλημα χάρη στα γκολ των Ντιένγκ (8΄) και Ουντέρ (19΄). Πριν από την αναμέτρηση, ο Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ ανέβασε πυρετό και σήμερα θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να μπει ή όχι στην αποστολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή