Βραβείο σχεδιασμού για το νέο Peugeot 308

Βραβείο σχεδιασμού για το νέο Peugeot 308

Το Red Dot Award 2022, η μεγαλύτερη διάκριση στον χώρο της προϊοντικής σχεδίασης, απονεμήθηκε στο νέο Peugeot 308, το πρώτο μοντέλο που φέρει το νέο σήμα της Peugeot

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Red Dot Award 2022, η μεγαλύτερη διάκριση στον χώρο της προϊοντικής σχεδίασης, απονεμήθηκε στο νέο Peugeot 308, το πρώτο μοντέλο που φέρει το νέο σήμα της Peugeot. Τα 50 μέλη της επιτροπής Red Dot Award εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση, τη σχεδίαση, το ξεχωριστό στυλ, την ποιότητα και το καινοτόμο i-Cockpit του νέου 308. Κάθε χρόνο, οι ειδικοί της επιτροπής επιβραβεύουν τη «σχεδιαστική αριστεία» σε 52 κατηγορίες προϊόντων. Oλοι οι καταναλωτές παγκοσμίως λαμβάνουν υπόψη το βραβείο «Red Dot» ως εγγύηση ποιότητας, έξυπνης σχεδίασης και εξαιρετικής εργονομίας. Το Peugeot 308 είναι το 7ο μοντέλο της μάρκας που λαμβάνει αυτόν τον πολυπόθητο τίτλο. Η εξωτερική σχεδίαση του νέου 308 εντυπωσίασε την επιτροπή. Η αρχιτεκτονική του αναδεικνύει την άνεση στο εσωτερικό του και τον δυναμισμό της σιλουέτας του. Είναι το πρώτο μοντέλο που φέρει το νέο σήμα της μάρκας, ενώ τα LED φώτα στο εμπρός και το πίσω μέρος του επιβεβαιώνουν τη φωτιστική υπογραφή της εταιρείας και κατ’ επέκταση το DNA της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή