Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 2-0: Στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του Τούχελ

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 2-0: Στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του Τούχελ

Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της από τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ ανασυγκροτήθηκε σχετικά γρήγορα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Αντίπαλος των «μπλε» θα είναι η Λίβερπουλ που επικράτησε με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου.

Η Τσέλσι με τη Λίβερπουλ είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στον τελικό του Λιγκ Καπ. Τότε, η ομάδα του Κλοπ είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με τον Λόφτους – Τσικ στο 65ο λεπτό μετά από ασίστ του Χάβερτς.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Τσέλσι έκανε το 2-0 με τον Μάουντ. Στη συνέχεια η ομάδα του Τούχελ κυνήγησε κι άλλο γκολ και είχε μάλιστα δοκάρι με τον Λουκάκου.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (82′ Τιάγκο Σίλβα), Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο (77′ Καντέ), Κόβατσιτς (26′ Λόφτους-Τσικ), Αλόνσο, Μάουντ (77′ Ζίγιεχ), Χάβερτς (77′ Λουκακού), Βέρνερ

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Μπάτλαντ, Γουόρντ, Γκουέχι, Άντερσεν, Μίτσελ, Κουγιατέ (85′ Μιλιβόγεβιτς), ΜακΆρθουρ (72′ Ολίσε), Ζαχά, Έζε, Σλουπ (72′ Μπεντεκέ), Ματετά (55′ Αγιού)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή