«Ματς μπολ» τίτλου για τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη

«Ματς μπολ» τίτλου για τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη

Με τρεις αναμετρήσεις, η μία εκ των οποίων ενδέχεται να κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα, συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της ανδρικής Λίγκας στο βόλεϊ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρεις αναμετρήσεις, η μία εκ των οποίων ενδέχεται να κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα, συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της ανδρικής Λίγκας στο βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στου Ρέντη τον Ολυμπιακό (17.00) και εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ (3-0, 3-1 ή 3-2 σετ) τότε θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος και το βαρύτιμο κύπελλο θα «παραδοθεί» στους «πρασίνους» όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στον βαθμολογικό πίνακα ο Παναθηναϊκός προηγείται με 31 βαθμούς, ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 28 και ο Φοίνικας με 26, με την ομάδα της Σύρου να έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο ΠΑΟΚ (21) δεν έχει καμία ελπίδα να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του και θα προσπαθήσουν να «τελειώσουν»… μια ώρα αρχύτερα με την κατάκτηση του τίτλου, προκειμένου να μην αφήσουν περιθώρια ελπίδας στους αντιπάλους τους.

Εάν ο Ολυμπιακός υπερισχύσει με 3-0 και η διαφορά στους πόντους είναι πάνω από 26, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τροπαίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουν να «κόψει» βαθμούς ο Φοίνικας από τον Παναθηναϊκό.

Στις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Φοίνικας ΟΝΕΧ παίζει με τον ΠΑΟΚ (17.00) και ο Μίλωνας με την Κηφισιά (17.00). Οι «Πειρατές» για να συνεχίσουν να διεκδικούν το… θαύμα θα πρέπει να υπερισχύσουν των αντιπάλων τους.

• Στους ημιτελικούς της Λίγκας των γυναικών, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 (25-22, 25-23, 25-15) και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός υπερίσχυσε του Αρη με 25-22, 25-23, 25-19.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή