Εθνική ομάδα: Φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο

Εθνική ομάδα: Φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο

Μέχρι χθες είχαν προπωληθεί 14.000 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής με την Κύπρο

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ψυχολογία στο ζενίθ έπειτα από τις δύο εκτός έδρας νίκες με Β. Ιρλανδία και Κόσοβο και με τον κόσμο να τη στηρίζει ενεργά, η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Πορταριά, όπου ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με την Κύπρο στο «Πανθεσσαλικό» για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Η «γαλανόλευκη» έχει όλους τους… πλανήτες με το μέρος της ώστε να κάνει το 3χ3 σε αυτό το νέο της ξεκίνημα με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της και να γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης του ομίλου, η οποία σε πρώτη φάση της δίνει το δικαίωμα στην επόμενη διοργάνωση να αγωνίζεται στη League B΄. Ο Ουρουγουανός τεχνικός «με το καλημέρα» κατάφερε να περάσει στους παίκτες του την αγωνιστική λογική του, πήρε τους έξι βαθμούς που ήταν το ζητούμενο και τώρα μπροστά στον κόσμο της η Εθνική θέλει να αποδείξει ότι όντως έχουν γίνει βήματα προόδου και να μην γκρεμίσει τα όσα με κόπο έχτισε στο Μπέλφαστ και στην Πρίστινα.

Ηδη το πρώτο και πιο σημαντικό κέρδος φάνηκε, καθώς μέχρι χθες είχαν προπωληθεί 14.000 εισιτήρια (περίπου 22.000 είναι η συνολική χωρητικότητα) για τον αγώνα με την Κύπρο, τον πρώτο από τους δύο που θα δώσει στον Βόλο, καθώς ακολουθεί και αυτός με το Κόσοβο την ερχόμενη Κυριακή, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Πογιέτ και των διεθνών να γεμίσει το «Πανθεσσαλικό» στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου των αγώνων για το Nations League, ενώ ακολουθούν και άλλοι δύο τον Σεπτέμβριο.

Η ελληνική ομάδα με νίκη αύριο στο «Πανθεσσαλικό» θα κάνει το 3×3 και θα περιμένει την Κυριακή το Κόσοβο.

Στα αγωνιστικά είναι πλέον δεδομένο ότι ο Πογιέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έχει υποστεί θλάση και αποχώρησε από την αποστολή, ύστερα από συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο.

• Σήμερα για το Nations League παίζουν: Βέλγιο – Πολωνία, Ουαλλία – Ολλανδία, Ιρλανδία – Ουκρανία και Σκωτία – Αρμενία. Επίσης, όσον αφορά τα ματς της περασμένης Δευτέρας ξεχώρισε η ισοπαλία (1-1) της Κροατίας με τη Γαλλία, ενώ η Δανία πέτυχε ακόμα μία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Αυστρίας. Σε άλλα αποτελέσματα: Ισλανδία – Αλβανία 1-1, Λευκορωσία – Αζερμπαϊτζάν 0-0, Σλοβακία – Καζακστάν 0-1, Λετονία – Λιχτενστάιν 1-0 και Ανδόρα – Μολδαβία 0-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή