Στίβος: Ντάιαμοντ Λιγκ ολυμπιακού επιπέδου στη Ρώμη

Στίβος: Ντάιαμοντ Λιγκ ολυμπιακού επιπέδου στη Ρώμη

Δεκαέξι Ολυμπιονίκες του Τόκιο, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης αλλά και ανερχόμενοι αθλητές και αθλήτριες έχουν δώσει ραντεβού σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης προκειμένου να πάρουν μέρος στον 5ο αγώνα της σειράς του Ντάιαμοντ Λιγκ.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκαέξι Ολυμπιονίκες του Τόκιο, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης αλλά και ανερχόμενοι αθλητές και αθλήτριες έχουν δώσει ραντεβού σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης προκειμένου να πάρουν μέρος στον 5ο αγώνα της σειράς του Ντάιαμοντ Λιγκ. Ανάμεσα στον «γαλαξία των αστέρων» είναι και η Κατερίνα Στεφανίδη, που θα χρησιμοποιήσει τη διοργάνωση σαν το τελευταίο μεγάλο τεστ πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Γιουτζίν (15-24/7).

Η «Αικατερίνη των αιθέρων» θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί δίπλα από άλλες κορυφαίες αθλήτριες και ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος. Θα πάρουν μέρος οι κορυφαίες Αμερικανίδες Σάντι Μόρις και Κέιτι Ναζότ, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης Χόλι Μπράντσο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κλειστό (2021) Αντζέλικα Μόζερ, η τριταθλήτρια κόσμου (2017) Ρομπέλις Πεϊνάδο, αλλά και οι Ιταλίδες Μπρούνι και Μολιναρόλο. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η κούρσα των 200 μ. Η Σόνε Μίλερ Ουίμπο από τις Μπαχάμες, δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης στα 400 μ., θα αγωνιστεί σε αυτή την απόσταση και θα βρει απέναντί της, μεταξύ άλλων, την Τζαμαϊκανή Ελέιν Τόμσον, «χρυσή» Ολυμπιονίκη στα 100 και τα 200 μ. (5-1-0 ολυμπιακά μετάλλια), τη Βρετανίδα πρωταθλήτρια κόσμου και «χάλκινη» Ολυμπιονίκη (2016 και 2021) των 200 μ. Ντίνα Ασερ Σμιθ, αλλά και την 36χρονη Αλισον Φέλιξ (χρυσά και ασημένια ολυμπιακά μετάλλια σε 200 μ. και σκυταλοδρομίες το 2004, το 2008, το 2012, το 2016 και το 2021), η οποία έχει δηλώσει ότι φέτος θα ολοκληρώσει την καριέρα της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή