Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Ήταν κάκιστος και το πλήρωσε

Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Ήταν κάκιστος και το πλήρωσε

Πρεμιέρα με ήττα για Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Ναντ με 2-1

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το ταξίδι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Ναντ στο «Μποζουάρ», σε ένα παιχνίδι πάντως που αν και ο βαθμός της ισοπαλίας χάθηκε στις καθυστερήσεις, ακόμα και αυτός θα θεωρούνταν επιτυχία με βάση τη συνολική τους εικόνα.

Η Ναντ, που πίεσε από την αρχή την εστία του Βάτσλικ, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 32ο λεπτό με πλασέ του Μοχάμεντ, έχοντας την απόλυτη υπεροχή αυτό το διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και τελικά η τύχη τούς χαμογέλασε στο 51΄, όταν έπειτα από την τραγική έξοδο του Λαφόντ ο Μουτασαμί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Παρ’ όλα αυτά όμως και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα έμενε μέχρι το τέλος, ο Γκουεσάν με κεφαλιά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στη Ναντ τη νίκη, βάζοντας πλέον δύσκολα για τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΝΑΝΤ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόντ, Απια, Ζιροτό, Παλουά, Γκουεσάν, Μπλας, Μουτουσαμί (70΄ Σιμόν), Τσιριβέγια, Μερλέν, Μοχάμεντ, Γκαναγκό (70΄ Σισοκό).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Ρέτσος, Μανωλάς, Σισέ, Αβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Κουντέ, Μπουχαλάκης, Μπιέλ (85΄ Ελ Αραμπί), Μασούρας (60΄ Μπόουλερ), Ουί-Τζο (77΄ Αμπουμπακάρ).

• Στο άλλο ματς του ομίλου: Φράιμπουργκ – Καραμπάγκ 2-1.

• Η βαθμολογία: Ναντ 3, Φράιμπουργκ 3, Ολυμπιακός 0, Καραμπάγκ 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή