Ολυμπιακός: Στοίχημα με Χάμες, δοκιμασία με Φράιμπουργκ

Ολυμπιακός: Στοίχημα με Χάμες, δοκιμασία με Φράιμπουργκ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός επεφύλασσε ακόμη μια μεταγραφική υπέρβαση γι’ αυτό το καλοκαίρι, καθώς στα ερυθρόλευκα έντυσε και τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σταρ ήρθε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στη χώρα μας και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε για ένα χρόνο ως δανεικός από την Αλ Ραγιάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει «ενοίκιο» 500.000 ευρώ και μέρος από το συμβόλαιό του το οποίο αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ. Ο Χάμες Ροντρίγκες που είχε μαγέψει με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ (όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Μαρσέλο), Μπάγερν και Εβερτον, ενώ έχει πανηγυρίσει δύο φορές την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και μία του Γιουρόπα.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό στο Κατάρ, η καριέρα του είχε φθίνουσα πορεία καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει ότι μέσω του Ολυμπιακού και της επιστροφής του στην Ευρώπη αναζητά και τη δική του αγωνιστική αναγέννηση.

Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ο Κολομβιανός άσος, που ήρθε χθες υπό άκρα μυστικότητα – Υψηλό εμπόδιο απόψε στο Γιουρόπα.

Βέβαια πίσω από τη λάμψη της μεταγραφής του Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός έχει απόψε (19.45) κρίσιμη αποστολή με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ στο «Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Ινμπομ Χουάνγκ και στον τραυματία Βαλμπουενά, τόνισε μεταξύ άλλων χθες ότι το αποψινό παιχνίδι είναι αρκετά απαιτητικό, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του θα πρέπει να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Καραμπάγκ υποδέχεται τη Ναντ. Η βαθμολογία: Φράιμπουργκ 3, Ναντ 3, Καραμπάγκ 0, Ολυμπιακός 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή