Στο… ρεύμα της εποχής και η Bentley

Στο… ρεύμα της εποχής και η Bentley

Η έκθεση της Bentley Athens, ο επίσημος διανομέας, υποδέχθηκε τις ολοκαίνουργιες Bentayga Hybrid και Flying Spur Hybrid. Ουσιαστικά, τα δύο μοντέλα σηματοδοτούν τη νέα εποχή στην οποία εισήλθε η βρετανική φίρμα, αυτή της «ηλεκτροποίησης»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση της Bentley Athens, ο επίσημος διανομέας, υποδέχθηκε τις ολοκαίνουργιες Bentayga Hybrid και Flying Spur Hybrid. Ουσιαστικά, τα δύο μοντέλα σηματοδοτούν τη νέα εποχή στην οποία εισήλθε η βρετανική φίρμα, αυτή της «ηλεκτροποίησης». Tο πολυτελές SUV μοντέλο έρχεται με υβριδικό σύνολο. Αναλυτικότερα, η νέα Bentley Bentayga Hybrid εφοδιάζεται με έναν 3λιτρο V6 turbo κινητήρα και με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 100 kW (136 ίππων). Η συνδυαστική απόδοση του μοντέλου είναι 462 ίπποι και 805 Nm ροπής, ενώ μπορεί να ταξιδέψει έως και 43 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά, χάρη στην μπαταρία των 18 kWh. Η νέα Bentley Flying Spur Hybrid αποτελεί την πιο κομψή και εκλεπτυσμένη πρόταση της φίρμας. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.9 V6 και τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα με την υβριδική Bentayga και η συνδυαστική απόδοση είναι 544 ίπποι και 750 Nm ροπής. Η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Η Flying Spur Hybrid μπορεί να κυκλοφορήσει αμιγώς ηλεκτρικά για 45 χιλιόμετρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή