Σέντρα στις ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος

Σέντρα στις ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σκιά της πολύ σημαντικής μεταγραφής του Τάισον, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Καλαμάτα στη ρεβάνς της νίκης του με 2-0 στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται την Πέμπτη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενάμισι έτους με τον Δικέφαλο και παρά το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες γίνεται 35 χρόνων, είναι ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση και ενός σέντερ φορ, με τον Γουίλσον Ισιντόρ της Λοκομοτίβ Μόσχας στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι απόψε στην Τούμπα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πραγματοποιήσει απέναντι στη «μαύρη θύελλα» εκτεταμένο ροτέισον, από τη στιγμή που η πρόκριση έχει κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το πρώτο ματς. Αλλωστε, στο μυαλό πλέον του ΠΑΟΚ εκτός από το Κύπελλο βρίσκεται ξανά και το πρωτάθλημα, αφού μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε ξανά στους επτά βαθμούς.

Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, η Καλλιθέα υποδέχεται τη Λαμία. Εδώ τα πράγματα είναι σαφώς πιο αμφίρροπα, καθώς οι δύο ομάδες είχαν έρθει στο πρώτο παιχνίδι ισόπαλες 1-1. Να θυμίσουμε ότι η Λαμία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, ενώ η Καλλιθέα είναι στην 6η θέση του Β΄ ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας στόχο εκτός από τη διεκδίκηση της ανόδου και μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή