Κύπελλο Ελλάδας: Ημιτελικός σε δεύτερη μοίρα

Κύπελλο Ελλάδας: Ημιτελικός σε δεύτερη μοίρα

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα Ολυμπιακός - ΑΕΚ για μία θέση στον τελικό

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε το βράδυ στο «Καραϊσκάκη» θα βγει ο ένας από τους δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τους «ερυθρολεύκους» να στοχεύουν στην απόλυτη υπέρβαση, καθώς στον πρώτο ημιτελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν γνωρίσει την ήττα με 3-0, ενώ από την άλλη η Ενωση πηγαίνει στο Φάληρο έχοντας σαφώς ένα τεράστιο προβάδισμα προκειμένου να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στην αναμέτρηση της 20ής Μαΐου.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ θέλοντας να βάλει από την αρχή δύσκολα στην αντίπαλό του. Οδηγό άλλωστε αποτελεί το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην «Opap Arena», όπου είχε επικρατήσει με 3-1, αλλά και το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ στο «Καραϊσκάκη». Βέβαια, από την προηγούμενη Τετάρτη μέχρι σήμερα μεσολάβησε η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η οποία προσγείωσε ξανά απότομα τους «ερυθρολεύκους».

Ο Γάλλος υπηρεσιακός τεχνικός θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, καθώς θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σισέ, Κασάμι και Βρουσάι. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ πιθανό κάτω από τα δοκάρια να είναι ο Πασχαλάκης και όχι ο Τζολάκης, που ήταν βασικός σε όλα τα ματς του Κυπέλλου. Ερωτηματικό είναι ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης, ενώ έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Χάμες Ροντρίγκες. Η αποστολή των Πειραιωτών: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Κουτσίδης, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Η Ενωση έχει υπέρ της το 3-0 του πρώτου αγώνα και υποχρεώνει τους «ερυθρολεύκους» να ψάξουν την απόλυτη υπέρβαση.

Με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει την ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα, όπως άλλωστε είχε πράξει και στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μουκουντί τέθηκε στη διάθεσή του και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, ενώ στον άσο θα είναι ο Στάνκοβιτς, όπως σε όλα τα ματς της διοργάνωσης. Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Γαλανόπουλος, ενώ λογικά στην ενδεκάδα θα περιλαμβάνεται και ο Τσούμπερ, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Αρη. Η αποστολή της Ενωσης: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

• Ανακοίνωση με αφορμή τον ορισμό του Αγκάγεφ στον ημιτελικό του Κυπέλλου εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για έναν ακόμη διαιτητή που δεν είναι elit και έρχεται από κατωτάτου επιπέδου πρωτάθλημα και καλεί UEFA – FIFA και κυβέρνηση να παρέμβουν στο ποδόσφαιρο, λέγοντας πως αν δεν το κάνουν, τότε «ό,τι συμβεί θα βαραίνει αποκλειστικά τους ώμους σας».

• Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε διάψευση των όσων έγραψε η Record για επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς το καλοκαίρι στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή