Θετικό το πρόσημο στον αγωνιστικό χώρο

Θετικό το πρόσημο στον αγωνιστικό χώρο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το «πέντε στα πέντε» αν οι παίκτες του Αρη ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες, στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση. Αλλά ακόμη κι έτσι μπορούμε να λέμε πως «πάμε καλά». Η ΑΕΚ, αν τελειώσει απόψε τη «δουλειά» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δηλώνουν «παρόντες» στον ευρωπαϊκό χάρτη του ποδοσφαίρου.

Πήραμε και «άριστα» στον διοργανωτικό τομέα. Η UEFA μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ. Σε αυτό όμως το κομμάτι έχουμε δώσει εξετάσεις και έχουμε πετύχει. Στους «δικούς» μας τελικούς παραμένουμε… μετεξεταστέοι.

Οπως είμαστε ακόμη και στο θέμα της βίας, εντός και εκτός γηπέδων. Ενα θετικό βήμα θα μπορούσε να θεωρηθεί η πρόσφατη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, έστω κι αν δεν παρατηρήθηκε πλήρης ομοφωνία μεταξύ των τεσσάρων αφεντικών. Το ότι αντάλλαξαν έστω και κάποιες χειραψίες μεταξύ τους είναι κάτι αισιόδοξο.

Μένει να δούμε αν όλα όσα συμφωνήθηκαν και η θέληση που έδειξε η πολιτεία, για «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο», θα υλοποιηθούν. Γιατί από εξαγγελίες νόμων και την ψήφιση αυτών στη Βουλή έχουμε… χορτάσει εδώ και πολλές δεκαετίες.

Το πρόβλημα είναι πως είτε δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ είτε η εφαρμογή τους ήταν σχεδόν πάντα μεροληπτική. Αποτέλεσμα να φτάνουμε πάντα σε ένα ολέθριο συμβάν, να θρηνούμε θύματα και μετά να κλαίμε όλοι με κροκοδείλια δάκρυα. Ενας φαύλος κύκλος που ποτέ δεν έχει κλείσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT