Κι άλλο ασημένιο μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Κι άλλο ασημένιο μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Τ. Κορακάκης στην «K»: «Ήταν μία φανταστική χρονιά για την Άννα»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα τροπαιοθήκη θα πρέπει να φτιάξει η Άννα Κορακάκη καθώς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού κατέκτησε κι άλλο ασημένιο μετάλλιο. Η κορυφαία αθλήτρια της ελληνικής σκοποβολής ανέβηκε στη 2η θέση του βάθρου στο 25άρι πιστόλι (σταθερός στόχος), μόνο με τρεις προπονήσεις.

«Πρώτη φορά έριξε η Άννα με αυτό το όπλο σε αγώνα. Είχε κάνει μόνο τρεις προπονήσεις. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες και σε όλους κατέκτησε μετάλλια. Ήταν μία φανταστική χρονιά. Εφέτος δεν πήραμε μέρος σε πολλές διοργανώσεις και κάναμε συντήρηση. Τώρα ξεκούραση διότι του χρόνου οι προκλήσεις είναι πολλές. Η διοργάνωση του Μπακού όμως ήταν φανταστική και για την ελληνική σκοποβολή. Πέντε μετάλλια δεν έχουμε κατακτήσει ποτέ και δεν ξέρω εάν θα ξαναγίνει. Μακάρι να το ξαναζήσουμε», δήλωσε στο www.kathimerini.gr ο πατέρας και προπονητής της αθλήτριας Τάσος Κορακάκης.

Η αθλήτριά μας συγκέντρωσε 565 πόντους ενώ πρώτη ήρθε η Κινέζα Σισουάν Φενγκ με 572 πόντους. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σίλβια Στάινερ από την Αυστρία (με 561).

Η συγκεκριμένη κατηγορία όπλου δεν είναι στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή