Σάκκαρη: «Πήρε τον αέρα» της Γκαρσιά και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Τόκιο

Σάκκαρη: «Πήρε τον αέρα» της Γκαρσιά και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Τόκιο

Αντίπαλος της Σάκκαρη στον ημιτελικό, με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης, θα είναι η Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… κεκτημένη ταχύτηταααπό τον θρίαμβό της στο τουρνουά της Γκουανταλαχάρα, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε εμφατικά στον ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στο Τόκιο. Οπως έκανε και στο Μεξικό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπέρασε με άνεση το «εμπόδιο» της Γαλλίδας Καρολίν Γκαρσιά (Νο 10 στον κόσμο), καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Η Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη στο κορτ και, με δύο breaks, στο πρώτο και στο τρίτο game, απέκτησε ασφαλές προβάδισμα και, αφού κράτησε το σερβίς της, έφθασε με άνεση στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2 και μετά από 44 λεπτά.

Ανάλογη εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο σετ, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να κάνει break στο τρίτο και στο έβδομο game και μετά από μόλις 36 λεπτά να φθάνει στη νίκη με 2-0 (6-2, 6-2).

Αντίπαλος της Σάκκαρη στον ημιτελικό, με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης, θα είναι η Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα (Νο 4 στον κόσμο), η οποία επικράτησε στον προημιτελικό της Ρωσίδας Ντάρια Κασάτκινα (Νο 13) με 6-1, 6-0.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή