Φως στο… τούνελ του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Φως στο… τούνελ του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Ειδική γεννήτρια ρεύματος τοποθετήθηκε από χθες στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και ρευματοδοτήθηκαν και τα δύο υπαίθρια προπονητήρια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδική γεννήτρια ρεύματος τοποθετήθηκε από χθες στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και ρευματοδοτήθηκαν και τα δύο υπαίθρια προπονητήρια. Οπως ανέφερε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Κ», αναμενόταν άμεσα να υπάρξει μια προσωρινή λύση και στη συνέχεια να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Η επιτροπή διοίκησης του Αγίου Κοσμά, σε συνεργασία με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, δρομολόγησε τις απαραίτητες διαδικασίες και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τοποθετηθεί το νέο καλώδιο. Στις 31 Οκτωβρίου άγνωστοι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις και έκλεψαν περισσότερα από 150 μέτρα καλωδίου. Κατά τη χθεσινή δοκιμή της γεννήτριας προέκυψε ότι προκάλεσαν και ζημιά σε δύο πυλώνες φωτισμού και σε σημαντικό αριθμό φωτιστικών. «Βεβαιώνουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες ότι τα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζονται άμεσα, αποτελεσματικά και συνολικά. Οι ενέργειές μας αποσκοπούν στις όσο το δυνατόν βέλτιστες συνθήκες, ώστε να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της επιτροπής διοίκησης του Αγίου Κοσμά.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παραδοθεί στους αθλητές και τις αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ ο νέος οικίσκος που θα φιλοξενεί τόσο τα αποδυτήρια του κλειστού και του ανοικτού προπονητηρίου στίβου όσο και υποστηρικτικούς χώρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή