Ο Σαλάχ αποχώρησε από το γήπεδο με στρατιωτική συνοδεία

Ο Σαλάχ αποχώρησε από το γήπεδο με στρατιωτική συνοδεία

Οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν σε «απόσταση αναπνοής» από τον αστέρα της Λίβερπουλ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνοδευόμενος από στρατιώτες, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχώρησε για λόγους ασφαλείας, από το γήπεδο όπου διεξαγόταν ο αγώνας της Αιγύπτου με τη Σιέρα Λεόνε, καθώς οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν σε «απόσταση αναπνοής» από τον αστέρα της Λίβερπουλ.

Ειδικότερα, στο 89ο λεπτό του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ενώ η Αίγυπτος προηγούνταν με 2-0, άνθρωποι από την ασφάλεια του γηπέδου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν οπαδό ο οποίος εισέβαλε στο γήπεδο και κινήθηκε προς το σημείο όπου βρισκόταν ο Σαλάχ.

Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν το προσωπικό να ακινητοποιεί με γροθιές τον «εισβολέα», προτού τον οδηγήσουν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ταυτόχρονα, τουλάχιστον ένας ακόμα θεατής προσπάθησε να φτάσει στον Σαλάχ, αλλά απομακρύνθηκε από το προσωπικό του γηπέδου και μερικούς από τους συμπαίκτες του Αιγύπτιου επιθετικού.

Σε άλλο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σάλαχ φαίνεται να συνοδεύεται από άνδρες με στρατιωτική στολή εκτός γηπέδου, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν selfie με τον σταρ, που εκείνη την ώρα δε φορούσε την αθλητική του φανέλα.

Ο 31χρονος σταρ, πάντως, φάνηκε να μην ενοχλείται από όσα συνέβαιναν και έδειχνε ήρεμος καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο.

Σημειώνεται πως ο αγώνας ήταν «επεισοδιακός», καθώς η Σιέρα Λεόνε τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, μετά από δύο κόκκινες κάρτες.

Με πληροφορίες από CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή