Κολύμβηση: Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βαζαίος και Χρήστου

Κολύμβηση: Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βαζαίος και Χρήστου

Ραντεβού στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έδωσαν Βαζαίος και Χρήστου με στόχο τη διάκριση

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Βαζαίος έδωσε ραντεβού στον τελικό και την Παρασκευή θα κάνει τα πάντα γιa ακόμα μια διάκριση. Aλλωστε, είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ. μικτή ατομική στα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 25άρας πισίνας, αλλά και ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης. Με τον αέρα του νικητή σημείωσε 1:53.68 και με τον 4ο καλύτερο χρόνο έκλεισε θέση για τον τελικό.

Στον μεγάλο τελικό στα 100μ. ύπτιο και ο Απόστολος Χρήστου. Ο 27χρονος Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης από τα 51:27 που σημείωσε στον πρωινό προκριματικό, βελτιώθηκε στα 50.65 στον απογευματινό ημιτελικό και με την 7η επίδοση εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό της Παρασκευής (8/12). Θυμίζουμε, πως ο Χρήστου είναι «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στο αγώνισμα στην 50άρα πισίνα από το 2022 στη Ρώμη, ενώ στην 25άρα πισίνα πριν από δύο χρόνια ήταν 3ος στο Καζάν. 

Αντίθετα, ο Απόστολος Παπαστάμος έμεινε εκτός τελικού. Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην 1η ημιτελική σειρά και με χρόνο στο 1:57.72 κατέλαβε την 4η θέση σε αυτή μετά την ακύρωση του Τόμας Τσεκόν και τη 10η στη συνολική κατάταξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή