Κολύμβηση: Τριπλή επιτυχία και πρόκριση στα ημιτελικά

Κολύμβηση: Τριπλή επιτυχία και πρόκριση στα ημιτελικά

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βαζαίος, Χρήστου και Παπαστάμος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόκριση στους ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους εξασφάλισαν οι τρεις από τους τέσσερις Ελληνες αθλητές, που μετείχαν στο πρωινό πρόγραμμα της 3ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Ο Βαζαίος τερμάτισε 3ος σε χρόνο 1.54.63 και προκρίθηκε στον ημιτελικό με την 3η καλύτερη επίδοση, αφού βρέθηκε στη γρηγορότερη σειρά. Ο Παπαστάμος ακολούθησε στην 6η θέση στη σειρά με χρόνο 1:57.33 και πέρασε κι αυτός στους απογευματινούς ημιτελικούς με τη 10η επίδοση στο σύνολο. Παράλληλα, το 1.57.33 αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ Νέων Ανδρών.

Στα 100 μ. ύπτιο, οι Απόστολος Χρήστου και Απόστολος Σίσκος αγωνίστηκαν στην 3η από τις τέσσερις προκριματικές σειρές. Ο Χρήστου τερμάτισε εύκολα πρώτος με χρόνο 51.27 και θα αγωνιστεί στον απογευματινό ημιτελικό. Συνολικά είχε την 8η καλύτερη επίδοση.

Αντίθετα, ο Σίσκος δεν τα κατάφερε, καθώς το 53.19 που σημείωσε, τον άφησε 8ο στη σειρά και 28ο στο σύνολο.

Στο τέλος του πρωινού προγράμματος, διεξήχθη διαδικαστική κούρσα μπαράζ στα 50 μ. ελεύθερο των ανδρών. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αναδείχθηκε νικητής με 21.09 και θα είναι δεύτερος αναπληρωματικός για τον απογευματινό τελικό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT