Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε, αφού η ομάδα της Τουρκίας παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη σερί ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα (με 81-80 στο ντέρμπι με την Εφές) και η τέταρτη διαδοχική σε Τουρκία και EuroLeague ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό. Η δυσαρέσκεια που υπήρχε εδώ και καιρό στις τάξεις της διοίκησης έγινε εντονότερη έπειτα τα πολλά σκαμπανεβάσματα και αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 8-3 εντός συνόρων, ενώ στην EuroLeague η ομάδα έχει αρνητικό ρεκόρ (12η με 6 νίκες και 7 ήττες, ενώ πέρυσι μετά την 13η αγωνιστική είχε 10 νίκες και 3 ήττες). Παράλληλα, τα τουρκικά ΜΜΕ τονίζουν πως η αρχική αφορμή που ο Ιτούδης ήταν στη… γωνία ήταν ένα επεισόδιο με έναν γειτονά του τον περασμένο Ιούνιο για μία θέση πάρκινγκ. Βέβαια, ο Ελληνας τεχνικός δικαιώθηκε, αφού η εισαγγελία αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη και με τον προπονητή να τονίζει πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα ΜΜΕ της Τουρκίας προσθέτουν πως υπήρξε εξέλιξη στην έρευνα για «εξύβριση» προς τον γείτονα και όχι για «προσβολή του τουρκικού έθνους».

Φαβορί ο Σάρας

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι στην κορυφή της λίστας της Φενέρ για την αντικατάσταση του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ στα υπόψη βρίσκονται οι Τρινκιέρι και Σκαριόλο. Ο Γιασικεβίτσιους είναι ελεύθερος μετά το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός ήταν παίκτης της Φενέρ το 2011 και γνωρίζει καλά τους ανθρώπους του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή