Αγιαξ-ΑΕΚ: Περισσότερες από 140 συλλήψεις Ολλανδών στο Αμστερνταμ

Αγιαξ-ΑΕΚ: Περισσότερες από 140 συλλήψεις Ολλανδών στο Αμστερνταμ

Περισσότεροι από 140 οπαδοί του Αγιαξ συνελήφθησαν στο Αμστερνταμ πριν το ματς με την ΑΕΚ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότεροι από 140 οπαδοί του Αγιαξ συνελήφθησαν στο Αμστερνταμ κατηγορούμενοι για βανδαλισμό σε βαγόνια του μετρό, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν, όταν συρμοί που μετέφεραν Ελληνες οπαδούς σταμάτησαν δίπλα σε συρμούς που μετέφεραν προς το στάδιο Ολλανδούς χούλιγκαν.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν και άλλες συγκρούσεις με την αστυνομία στο κέντρο της πόλης.

Μετά τα επεισόδια, ένας σταθμός εκκενώθηκε για να διασφαλισθεί η ασφαλής διέλευση των τρένων που μετέφεραν οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο δήμαρχος του Αμστερνταμ, Φέμκε Χάλσεμα, σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «NOS», είπε ότι τα περιστατικά ήταν «ένα ψεγάδι σε μια συναρπαστική βραδιά ποδοσφαίρου που οι οπαδοί του Αγιαξ απόλαυσαν απόλυτα».

Θυμίζουμε, πως ο «Αίαντας» επικράτησε 3-1 της Ενωσης, πήρε την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Conference League.  


Αξίζει να σημειωθεί, πως στις 24 Σεπτεμβρίου, η συνάντηση μεταξύ του Αγιαξ και της Φέγενορντ διακόπηκε, λόγω καπνογόνων που εκτόξευσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή