Ήττα 2-0 στο Λονδίνο η Γιουνάιτεντ και… κατρακύλα εκτός εξάδας

Ήττα 2-0 στο Λονδίνο η Γιουνάιτεντ και… κατρακύλα εκτός εξάδας

Δεν σηκώνει κεφάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που «λύγισε» στο Λονδίνο, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τη Γουέστ Χαμ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την εντός έδρας τριάρα από την Μπόρνμουθ, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ, η ομάδα του Τεν Χαγκ αναγκάστηκε σε νέα βαθμολογική απώλεια που την άφησε στην 8η θέση της Premier League, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τη Γουέστ Χαμ και το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ. 

Επειτα από ένα κακό α’ μέρος, η Γουέστ Χαμ πίεσε περισσότερο τους «Κόκκινους Διαβόλους», με τον Ονάνα στο 56′ να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπόουεν. Ο Άγγλος όμως πήρε την εκδίκησή του στο 72′, αφού μετά από εντυπωσιακή ασίστ του Πακετά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Η Γουέστ Χαμ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά και με τον Κούντους στο 78′ διαμόρφωσε το 2-0. 

Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Ζούμα, Τσουφάλ, Μαυροπάνος, Έμερσον, Γουόρντ-Πράους, Πακετά, Κούντους (90’+3′ Τζόνσον), Άλβαρες, Σούτσεκ, Μπόουεν (87′ Φορνάλς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Σο, Γουάν-Μπισάκα, Έβανς, Καμπουαλά (84′ Ρεγκιλόν), Μπρούνο Φερνάντες, Γκαρνάτσο (85′ Έρικσεν), Άντονι (73′ Πελίστρι), Μεϊνού, ΜακΤόμινεϊ, Χόιλουντ (57′ Ράσφορντ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή