Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον σερ Τζιμ Ράτκλιφ το 25% έναντι 1,38 δισ. ευρώ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στον σερ Τζιμ Ράτκλιφ το 25% έναντι 1,38 δισ. ευρώ

Η συμφωνία δίνει στον ιδιοκτήτη της INEOS τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων του συλλόγου, ενώ θα έχει λόγο και στο εμπορικό κομμάτι που ελέγχεται από την οικογένεια Γκλέιζερ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνά σε νέα εποχή, αφού ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγόρασε το 25% της ομάδας έναντι 1.38 δισ. ευρώ.

Αυτή η συμφωνία δίνει στον ιδιοκτήτη της INEOS τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων του συλλόγου, ενώ θα έχει λόγο και στο εμπορικό κομμάτι που ελέγχεται από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τη σχετική ανακοίνωση των «Κόκκινων», βάζοντας με αυτό τον τρόπο ένα τέλος στις συνομιλίες των τελευταίων 13 μηνών, για την πιθανή εξαγορά της ομάδας. 

Η συμφωνία, θα δώσει στον Ράτκλιφ τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών υποθέσεων του συλλόγου, με το που εγκριθεί η διαδικασία από την Premier League, η οποία αναμένεται να διαρκέσει από έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Ο νέος «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου θα προσφέρει το ποσό των 237 εκατ. λιρών στο σύλλογο για επενδύσεις στις υποδομές του και θα υποδείξει δύο εκπροσώπους που θα συμμετάσχουν στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή