Εντυπωσιακή η Σάκκαρη, 1-0 η Ελλάδα τη Γερμανία

Εντυπωσιακή η Σάκκαρη, 1-0 η Ελλάδα τη Γερμανία

Η Σάκκαρη με εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε με 2-0 (6-0, 6-2) την Κέρμπερ και έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα στην αναμέτρηση με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του United Cup

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απολαυστική, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Κέρμπερ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε με 2-0 (6-0, 6-2) και έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα στην αναμέτρηση με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του United Cup. Η Σάκκαρη είχε τρομερή ποιότητα στα χτυπήματά της, ιδίως με το backhand με το οποίο έβρισκε πολύ δύσκολες γωνίες, δείχνοντας έτσι πως βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ ενόψει Australian Open. 

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε χωρίς να χάσει γκέιμ. Στο δεύτερο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, καθώς στο 5-2 έχασε δύο ματς μπολ. Ωστόσο, η Σάκκαρη δεν αγχώθηκε, τελείωσε το σετ με 6-3 και πήρε τη νίκη.

Στη συνέχεια παίρνει σκυτάλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την τιτανομαχία με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Η Ελλάδα, που προηγείται με 1-0, θέλει μία νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. 

«Ημουν σταθερή από την baseline και έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω το ματς. Το διαχειρίστηκα καλά πνευματικά. Ξέρω ότι η Κέρμπερ είναι έμπειρη τενίστρια και θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει. Είπα στον προπονητή μου μετά το τέλος του πρώτου σετ ότι είναι πολύ καλή για να χάσει τόσο εύκολα» τόνισε η Μαρία Σάκκαρη.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή