Ο Ζβέρεφ λύγισε τον Τσιτσιπά, στο μεικτό διπλό η πρόκριση

Ο Ζβέρεφ λύγισε τον Τσιτσιπά, στο μεικτό διπλό η πρόκριση

Ο Τσιτσιπάς δέχτηκε δύο break από τον Ζβέρεφ και ηττήθηκε 2-0 (6-4, 6-4). Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στο μεικτό διπλό για Ελλάδα και Γερμανία.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να τελειώσει την σειρά με την Γερμανία στο United Cup. Ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 2-0 και πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στο μεικτό διπλό για Ελλάδα και Γερμανία. Δύο απρόσεκτα games έφεραν δύο break για τον Γερμανό, ο οποίος πήρε το ματς με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και έστειλε την πρόκριση στα ημιτελικά, σε τρίτο παιχνίδι.

Ο Τσιτσιπάς υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη (25 έναντι 10), ενώ ο Ζβέρεφ είχε τρομερά ποσοστά στο πρώτο σερβίς (84%), για να μειώσει το μεταξύ τους ρεκόρ σε 9-5. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη ο Ζβέρεφ βρέθηκε στο Νο 6 του κόσμου και έριξε στο Νο 7 τον Τσιτσιπά.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (05/01), με τη χώρα που θα πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα βρει στο δρόμο της το Σάββατο την Αυστραλία.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή