Αποσύρθηκε από το αυστραλιανό Οπεν ο Ναδάλ

Αποσύρθηκε από το αυστραλιανό Οπεν ο Ναδάλ

Υπέστη μυϊκή ρήξη και προτίμησε να επιστρέψει στην Ισπανία για αποθεραπεία.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα συμμετάσχει στο Australian Open, το οποίο αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή στη Μελβούρνη.

Ο Ισπανός τενίστας, επηρεασμένος από την επιστροφή του στο Μπρίσμπεϊν ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από το σιρκουί, υπέστη μυϊκή ρήξη και προτίμησε να επιστρέψει στην Ισπανία προκειμένου να αποθεραπευτεί.

Επειτα από δύο πολλά υποσχόμενους αγώνες, στη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Τζόρνταν Τόμπσον ο Ναδάλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό. Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Ισπανού κάνει λόγο για μυϊκή ρήξη η οποία τον εμποδίζει ν’ αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam του 2024.

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα μου στο Μπρίσμπεϊν, είχα ένα μικρό πρόβλημα που, ξέρετε, με ανησύχησε. Μόλις έφτασα στη Μελβούρνη έκανα μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένα μικρό “σκίσιμο” σε έναν μυ», έγραψε ο διάσημος Ισπανός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι έτοιμος να παίξω στο επίπεδο που απαιτείται για έναν αγώνα με τους καλύτερους στα πέντε σετ. Επιστρέφω στην Ισπανία για να δω τον γιατρό μου, να ακολουθήσω θεραπεία και να ξεκουραστώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή