Australian Open: Ο Τσιτσιπάς έμεινε όρθιος σε παιχνίδι… θρίλερ με τον Τόμπσον

Australian Open: Ο Τσιτσιπάς έμεινε όρθιος σε παιχνίδι… θρίλερ με τον Τόμπσον

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανατροπή πέρασε το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμπσον (4-6, 7-6, 6-2, 7-6) και στον τρίτο γύρο του Australian Open θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Λούκα Βαν Ας (Νο79)

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στην επόμενη φάση στο Australian Open.

Οπως και στην πρεμιέρα κόντρα στον Μπεργκς, έτσι και απέναντι στον Τζόρνταν Τόμπσον έχασε το πρώτο σετ, όμως πήρε τα επόμενα τρία (4-6, 7-6, 6-2, 7-6 σε τρεις ώρες και 36 λεπτά) και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Λούκα Βαν Ας.

Τζόρνταν Τόμπσον και Στέφανος Τσιτσιπάς έψαχναν τα πατήματά τους στο πρώτο σετ, με τον Αυστραλό να έχει ιδανικά τελειώματα στα τελευταία games και να κάνει το 1-0 στα σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Τόμπσον έβαλε και πάλι δύσκολα στον Ελληνα πρωταθλητή, ο οποίος είδε το υπέρ του 6-3 να μετατρέπεται σε 6-6 από τον Αυστραλό. Ωστόσο, άντεξε στην πίεση και ισοφάρισε 1-1 στα σετ με 8-6 στα games.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στο τρίτο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 4-0 και κατέκτησε τελικώς με 6-2 για να κάνει το 2-1 και να μπει σε θέση ισχύος αναφορικά με την υπόθεση νίκη.

Στο τέταρτο σετ ο Ελληνας πρωταθλητής έκανε το break στο πέμπτο game και έφτασε να προηγείται με 5-3, όμως δεν είχε την απαιτούμενη ψυχραιμία, με συνέπεια ο αντίπαλός του να πάρει τρία διαδοχικά games και να κάνει το 6-5. Ομως, στα δύσκολα έβγαλε χαρακτήρα νικητή, οδήγησε το σετ σε τάι μπρέικ και λύγισε τον αντίπαλό του και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «32» του Australian Open.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή