Ράιτ αντί Μιλουτίνοφ στη Basket League και στο Κύπελλο

Ράιτ αντί Μιλουτίνοφ στη Basket League και στο Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός αντικατέστησε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Μόουζες Ράιτ στο ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός προέβη σε μία από τις τρεις αλλαγές που δικαιούται πριν την έναρξη των play-offs της Basket League. Ειδικότερα, ο Μόουζες Ράιτ πήρε τη θέση του Νίκολα Μιλουτίνοφ στη λίστα των ξένων. Ο Σέρβος σέντερ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο δημιούργησε την ανάγκη στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κινηθεί για την απόκτηση ψηλού.

Ο Σέρβος σέντερ θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών τον Φλεβάρη, αφού υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι. Θυμίζουμε, πως από τις 15 μέχρι τις 18 Φλεβάρη είναι προγραμματισμένο το Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «Ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν το Περιστέρι Bwin στον προημιτελικό.

Η αλλαγή στο ρόστερ και η είσοδος του Ράιτ, θα βοηθήσει τον Αμερικανό σέντερ να αποκτήσει ρυθμό και να βρει πιο εύκολα τη χημεία του με την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. O Ράιτ έχει προλάβει ήδη να παίξει σε δυο ματς. Ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του κόντρα στην Άλμπα, ενώ στο Μόναχο ήταν θετικός στο αμυντικό κομμάτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή