Βαρκελώνη: Αρχισε η δίκη του Ντάνι Αλβες – Κατηγορείται για βιασμό

Βαρκελώνη: Αρχισε η δίκη του Ντάνι Αλβες – Κατηγορείται για βιασμό

Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δίκη του Βραζιλιάνου σταρ του ποδοσφαίρου Ντάνι Αλβες, ο οποίος κατηγορείται από νεαρή γυναίκα ότι τη βίασε σε νυχτερινό κέντρο τον Δεκέμβριο του 2022, άρχισε σήμερα στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε το αίτημά του σε δύο περιπτώσεις να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Η εισαγγελία ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Σημειώνεται πως ο Αλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου του περασμένου έτους, ισχυρίστηκε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο Sutton.

Ο παίκτης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Βραζιλίας «O’ Globo», υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ.

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή