Ο Μπαπέ ενημέρωσε την Παρί πως αποχωρεί το καλοκαίρι

Ο Μπαπέ ενημέρωσε την Παρί πως αποχωρεί το καλοκαίρι

Ο Κιλιάν Μπαπέ ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν πως αποχωρεί το καλοκαίρι - Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τέλος της παρουσίας του στην Παρί Σεν Ζερμέν ανήγγειλε ο Κιλιάν Μπαπέ στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τον οποίο ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ενα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ ουσιαστικά φτάνει στο τέλος του. Η Παρί Σεν Ζερμέν διατηρούσε ελπίδα πως θα καταφέρει να πείσει τον Κιλιάν Μπαπέ να μείνει στη Ligue 1, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Οπως επιβεβαιώνουν τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά Μέσα (Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Athletic, RMC, L’ Equipe), o 25χρονος σταρ ανακοίνωσε στον γαλλικό σύλλογο την απόφασή του να αποχωρήσει.

Ο Μπαπέ αποφάσισε να θέσει τέλος στην επταετή «περιπέτεια» με τους Παριζιάνους και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Πρώτη στη λίστα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με πολλά δημοσιεύματα να τονίζουν πως υπάρχει αισιοδοξία στη «Βασίλισσα» για οριστική συμφωνία.

Η απόφαση του Γάλλου μάλιστα να ανακοινώσει στην Παρί τις προθέσεις του είναι πιθανό να επισπεύσει τις σχετικές διαδικασίες. Η Ρεάλ πάντως του έχει προτείνει χαμηλότερο συμβόλαιο σε σχέση με το 2022.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή