Ο Μπαπέ ενημέρωσε και τους συμπαίκτες για την αποχώρησή του

Ο Μπαπέ ενημέρωσε και τους συμπαίκτες για την αποχώρησή του

Mετά τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Μπαπέ ενημέρωσε και τους συμπαίκτες του πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ειλημμένη. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε στη διοίκηση του συλλόγου πως δεν θα συνεχίσει και πλέον αυτή η εξέλιξη «κοινοποιήθηκε» και στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο Μπαπέ ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής (16/2) τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει στην Παρί μετά το τέλος της σεζόν.

Παρόλο που ο σύλλογος δεν έχει βγάλει ανακοίνωση, έχει επιβεβαιώσει αυτήν την εξέλιξη και με ενημέρωση της προς τους δημοσιογράφους.

To «σίριαλ» της αποχώρησης ολοκληρώθηκε, όχι όμως και αυτό του επόμενου σταθμού. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το τεράστιο φαβορί, ωστόσο Λίβερπουλ, Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ θα κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.

Ο Μπαπέ σε 290 εμφανίσεις του με την Παρί έχει 243 γκολ, 105 ασίστ και έχει σηκώσει πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, ισάριθμα Super Cup Γαλλίας και δυο League Cup.

Στην τρέχουσα σεζόν «μετρά» 31 γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή