Τένις: Στα ημιτελικά του Λος Κάμπος πέρασε ο Τσιτσιπάς

Τένις: Στα ημιτελικά του Λος Κάμπος πέρασε ο Τσιτσιπάς

Βρίσκεται κοντά στον στόχο του, να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο τουρνουά «Mifel Tennis Open»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντά στον στόχο του, να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο τουρνουά «Mifel Tennis Open», που διεξάγεται στο Λος Κάμπος, βρίσκεται πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς, περνώντας τα ξημερώματα της Παρασκευής στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μεξικό.

Ο Ελληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ του αγώνα των προημιτελικών, αλλά τελικά επικράτησε του Αμερικανού Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς (Νο 100), με 7-6(1) και 6-3 σε μία ώρα και 39 λεπτά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα μονομαχήσει με τον Κάσπερ Ρουντ (Νο 12) για μία θέση στον τελικό. 

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδος.

Ο Τσιτσιπάς είναι ο κάτοχος του τίτλου και, αν καταφέρει να φύγει ξανά με το τρόπαιο από το Μεξικό, θα επιστρέψει στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, σκαρφαλώνοντας από το Νο 11 στο Νο 9 του κόσμου.

Με τον Ρουντ έχει αναμετρηθεί άλλες δύο φορές και τις δύο το 2021, και έχουν από μία νίκη. Ο Νορβηγός είχε επικρατήσει στη Μαδρίτη, ενώ ο Τσιτσιπάς τον νίκησε λίγους μήνες μετά στο Masters του Καναδά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή