«Είμαι κατά 99% σίγουρος για τη μεταγραφή Μπαπέ στη Ρεάλ»

«Είμαι κατά 99% σίγουρος για τη μεταγραφή Μπαπέ στη Ρεάλ»

Σίγουρος για τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, κατά 99% η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

«Γνωρίζοντας ότι φεύγει από την Παρί, υπάρχουν 99% πιθανότητες να υπογράψει στη Ρεάλ. Αλλά δεν ξέρω αν έχει ήδη υπογράψει. Είναι υπέροχα νέα για τη Ρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κατά την άποψή μου, ο Μπέλινγχαμ, ο Χάαλαντ και ο Μπαπέ είναι τρεις από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη και οι δυο εξ αυτών θα παίζουν στη Ρεάλ», τόνισε.

Αναφερθείς στα οικονομικά της «Βασίλισσας», ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου σημείωσε: «Η Ρεάλ είναι ένα κλαμπ σε άριστη οικονομική κατάσταση».

«Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι πολύ καλή, μπορούν να ξοδέψουν πολλά περισσότερα από αυτά που ξοδεύουν. Η Ρεάλ υπήρξε πολύ συνετή οικονομικά και έχει προετοιμαστεί για τη μεταγραφή του Μπαπέ. Οχι, η στρατηγική δεν είναι βραχυπρόθεσμη. Δεν χρειάζεται να πουλήσουν κανέναν για να αντέξουν οικονομικά τον Μπαπέ», συμπλήρωσε.

Επισημαίνεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται με διαφορά στην πιο υγιή οικονομική κατάσταση μεταξύ των συλλόγων της La Liga, με χαρακτηριστικό παράδειγμα πως το όριο στους μισθούς της ξεπερνάει τα 700 εκατ. ευρώ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή