Σε τροχιά κορυφής η Σίτι, σπουδαία νίκη για τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ»

Σε τροχιά κορυφής η Σίτι, σπουδαία νίκη για τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ»

Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γκολ του Φιλ Φόντεν στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε καθοριστικό για τους «πολίτες», οι οποίοι διατηρήθηκαν σε τροχιά κορυφής, μιας και είναι στο -1 από τη Λίβερπουλ. Χωρίς νίκη παρέμεινε η Μπόρνμουθ για έβδομο σερί ματς στο πρωτάθλημα (0-3-4). Η Σίτι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το γκολ του Φόντεν ήταν αρκετό για να της δώσει το τρίποντο. 

Ο Χάρι Μαγκουάιρ προσπάθησε να γλιτώσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γκολ ισοφάρισης στο 89′, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν μια ακόμη οδυνηρή ήττα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-1 από τη Φούλαμ.

Η Αστον Βίλα δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Νότιγχαμ, νίκησε εύκολα με 4-2 και παραμένει δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης και της συμμετοχής της την επόμενη σεζόν στο Champions League, έχοντας ηγέτη και πάλι τον Ντάγκλας Λουίζ, που πέτυχε και δύο γκολ.

Τα αποτελέσματα

Λίβερπουλ-Λούτον              4-1

Άστον Βίλα-Νότιγχαμ Φόρεστ    4-2

Μπράιτον-Έβερτον              1-1

Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι         3-0

Μάντσεστερ Γ.-Φούλαμ          1-2

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι    0-1

Άρσεναλ-Νιούκαστλ            22:00

Γουλβς-Σέφιλντ Γιουν.        25/02

Γουέστ Χαμ-Μπρέντφορντ       26/02

Τσέλσι-Τότεναμ               Δεν έχει οριστεί

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή