Σαουδική Αραβία: Ερευνα κατά του Κρ. Ρονάλντο για άσεμνη χειρονομία

Σαουδική Αραβία: Ερευνα κατά του Κρ. Ρονάλντο για άσεμνη χειρονομία

Ο Πορτογάλος αντέδρασε κατά φιλάθλων που επευφημούσαν τον... Μέσι για να τον πικάρουν

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας ξεκίνησε έρευνα κατά του Πορτογάλου άσου της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, για μια χειρονομία που έκανε στους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ σε αγώνα εθνικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την αραβική εφημερίδα Asharq al-Awsat.

Την Κυριακή, η Αλ Νασρ νίκησε εκτός έδρας την Αλ Σαμπάμπ με 3-2. Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 87ο λεπτό.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Πορτογάλος έβαλε το χέρι του στο αυτί του και στη συνέχεια του κούνησε αρκετές φορές στην περιοχή της λεκάνης. Η χειρονομία απευθυνόταν στους αντίπαλους οπαδούς, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζαν το όνομα του Αργεντινού επιθετικού Λιονέλ Μέσι.

Το σχετικό οπτικό υλικό με το επεισόδιο θα αναλυθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στις 8 Φεβρουαρίου, ύστερα από έναν φιλικό αγώνα μεταξύ Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ, ο Ρονάλντο, που πήγαινε στην κερκίδα, σήκωσε ένα κασκόλ της Αλ Χιλάλ από το έδαφος, το πέρασε πολλές φορές στη βουβωνική χώρα και μετά το πέταξε στο έδαφος.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ φώναζαν επίσης το όνομα του Μέσι στον Ρονάλντο. 

Πηγή: The Telegraph

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή