UEFA: «Στοπ» στις μετακινήσεις οπαδών στα ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

UEFA: «Στοπ» στις μετακινήσεις οπαδών στα ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

«Μετά από διαβούλευση με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, η UEFA ζήτησε να μην πωλούνται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στο Ζάγκρεμπ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριστικά μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Europa Conference League.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, με επίσημη ανακοίνωσή της η UEFA έβαλε και επίσημα «στοπ» στη μετακίνηση οπαδών.

«Μετά από διαβούλευση με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, η UEFA ζήτησε να μην πωλούνται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στο Ζάγκρεμπ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η απόφαση να μην επιτραπούν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στο στάδιο Μάξιμιρ στο Ζάγκρεμπ, ελήφθη με βάση τους Κανονισμούς Ασφάλειας και Ασφάλειας της UEFA μετά από ενδελεχή αξιολόγηση κινδύνου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η ομάδα, οπαδοί της οποίας ενεπλάκησαν με οποαδούς της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου, Μιχάλη Κατσουρή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή