Οι κλήσεις του Πογέτ για την πρόκριση στο Euro 2024

Οι κλήσεις του Πογέτ για την πρόκριση στο Euro 2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε τις κλήσεις του για τα ματς των playoffs του Nations League που θα κρίνουν το αν η Εθνική Ελλάδας θα βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2024

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστές τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος για τα κρίσιμα παιχνίδια για τα playoffs του Euro 2024. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου κι έπειτα, αν προκριθεί, τον νικητή του ζευγαριού Λουξεμβούργο – Γεωργία στην προσπάθεια που κάνει να πάρει ένα από τα τελευταία εισιτήρια για τα τελικά του Euro 2024.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Τσιμίκα και Χατζηδιάκο που ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν,ενώ κάλεσε και τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος τελευταία φορά βρέθηκε σε παιχνίδι της Εθνικής τον Δεκέμβριο του 2022. Εκτός των κλήσεων έμειναν παίκτες, όπως ο Δουβίκας, ο Γιαννούλης ο Κώτσιρας και ο Βαγιαννίδης.

Θυμίζουμε, πως το νοκ άουτ ματς με τον Καζακστάν για τα ημιτελικά των playoffs του Nations League θα λάβει χώρα στις 21 Μαρτίου στην «Opap Arena».

Αναλυτικά οι κλήσεις του Πογέτ

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης

Αμυντικοί: Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ

Μέσοι: Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα

Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή