«Καμπάνα» στην Τράμπζονσπορ για τα επεισόδια με τη Φενέρ

«Καμπάνα» στην Τράμπζονσπορ για τα επεισόδια με τη Φενέρ

Στην ομάδα της Τραπεζούντας επιβλήθηκε πρόστιμο 87.000 ευρώ και ποινή έξι αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών - Με την U19 στον τελικό του Σούπερ Καπ.

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν οι ποινές για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ματς της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρ. Στην ομάδα της Τραπεζούντας επιβλήθηκε πρόστιμο 87.000 ευρώ και ποινή έξι αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Ο βοηθός προπονητή, Εγκεμέν Κορκμάζ, δέχθηκε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.

Oσον αφορά τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε Οστερβόουλντε και Ιρφάν Τσαν Εγκριμπαγιάτ που χτύπησαν οπαδούς της ομάδας της Τραπεζούντας, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής. Δεν επιβλήθηκε ποινή στον Οσαγί Σάμουελ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ακολούθησε οργισμένη απάντηση από πλευράς Τράμπζονσπορ στη σελίδα της στο Twitter, με την ομάδα της Τραπεζούντας να ζητάει μεταξύ άλλων την παραίτηση όλων των μελών της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Με την U19 η Φενέρ στον τελικό του Σούπερ Καπ

H πρόθεση της Φενέρμπαχτσε να παρουσιαστεί με την ομάδα της U19 στο Super Cup κόντρα στη Γαλατάσαραϊ έγινε πλέον πράξη.

Με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Φενέρ, Ερόλ Μπιλετσίκ, ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος θα παίξει με την U19, μετά την απόρριψη των αιτημάτων της Ομοσπονδίας για ξένο διαιτητή και αναβολή του αγώνα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου και είναι το τελευταίο ματς της ομάδας της Κωνσταντινούπολης πριν το πρώτο της παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT