Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Ο Ελληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Σίνερ, επικράτησε 2-1 σετ και για τρίτη φορά στην καριέρα του θα διεκδικήσει τον τίτλο στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από μια εντυπωσιακή αναμέτρηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποχρέωσε τον Γιανίκ Σίνερ στη δεύτερη φετινή ήττα του και προκρίθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο. Ο Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει πλέον αύριο (14/4) τον τρίτο τίτλο του στο τουρνουά του Πριγκιπάτου, με αντίπαλο τον νικητή της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάσπερ Ρούουντ.

Τα λάθη του Σίνερ έδωσαν την ευκαιρία στον Τσιτσιπά να κάνει break μόλις στο 3ο γκέιμ, να πάρει το προβάδισμα και να μην το χάσει μέχρι το τέλος. Είχε υπομονή και έκανε ελάχιστα λάθη, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 6-4. Ο Σίνερ μπήκε σαφώς πιο αποφασιστικά, έκανε αμέσως break και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο τρίτο σετ ο Σίνερ μπήκε πάλι πιο δυνατά, ωστόσο στην πορεία του ματς αντιμετώπισε ενοχλήσεις. 

Ο Ιταλός κάλεσε δυο φορές φυσιοθεραπευτή, το πάλεψε, αλλά ήταν εμφανές ότι δυσκολευόταν πολύ στις κινήσεις του και ο Τσιτσιπάς έκλεισε τον ημιτελικό με νέο break για το 6-4. Με τη νίκη αυτή ανέβηκε ξανά στην πρώτη δεκάδα. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή