Η Λεβερκούζεν πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά στην ιστορία της

Η Λεβερκούζεν πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά στην ιστορία της

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο διέλυσε με πεντάρα τη Βέρντερ Βρέμης (5-0) και πανηγύρισε την κατάκτηση της παρθενικού της πρωταθλήματος.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έδιωξε τα… φαντάσματα του παρελθόντος και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Τη σεζόν 2001-2002 έχασε τρεις τίτλους στο… νήμα, ωστόσο φέτος η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έσπασε την κατάρα και κατέκτησε την πρώτη σαλατιέρα στα χρονικά της.

Παράλληλα, είναι στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, αλλά και στα προημιτελικά του Europa League. Οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν αήττητες μετά από 29 αγωνιστικές στην Bundesliga και πλέον βάζουν πλώρη για ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ο Μπόνιφεϊς άνοιξε το σκορ, ο Τσάκα πέτυχε το 2-0 και ο Φλόριαν Βιρτς με χατ τρικ διαμόρφωσε το 5-0 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Η πεντάρα έδωσε το έναυσμα σε χιλιάδες οπαδούς της Μπάγερ να γιορτάσουν με την ψυχή τους τον ιστορικό τίτλο της ομάδας τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή