Στο εδώλιο ο Ρουμπιάλες για το μη συναινετικό φιλί στην Ερμόσο

Στο εδώλιο ο Ρουμπιάλες για το μη συναινετικό φιλί στην Ερμόσο

Το Εθνικό Δικαστήριο παραπέμπει ακόμα σε δίκη και τον αθλητικό διευθυντή της ανδρικής ομάδας, Αλμπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας Χόρχε Βίλντα και τον διευθυντή μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας Ρούμπεν Ριβέρα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά θα συνεχιστεί η δίκη του πρώην προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, για το μη συναινετικό φιλί στην Τζένι Ερμόσο αμέσως μετά τον τελικό του Μουντιάλ Γυναικών.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η έφεση που άσκησε ο πρώην πρόεδρος της RFEF για την πρόταση του δικαστή του Εθνικού Δικαστηρίου, Φρανσίσκο ντε Χόρχε, απορρίφθηκε και έτσι η διαδικασία θα προχωρήσει δίχως άλλα εμπόδια.

Οπως μεταδίδει η εφημερίδα Marca, ο Ρουμπιάλες κατηγορείται τόσο για την πίεση που άσκησε στην Ερμόσο όσο και για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εθνικό Δικαστήριο παραπέμπει σε δίκη και τον αθλητικό διευθυντή της ανδρικής ομάδας, Αλμπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας Χόρχε Βίλντα και τον διευθυντή μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας Ρούμπεν Ριβέρα.

Ο δικαστής θεωρεί ότι υπάρχουν ενδείξεις για συντονισμένες δράσεις των τριών, με ενορχηστρωτή τον ίδιο τον Ρουμπιάλες «ώστε η Ερμόσο να συμφωνήσει να ηχογραφήσει video στο οποίο θα έλεγε ότι το φιλί ήταν συναινετικό». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή