UEFA: Αυξάνονται οι παίκτες που θα στείλει κάθε χώρα στο Euro

UEFA: Αυξάνονται οι παίκτες που θα στείλει κάθε χώρα στο Euro

Η UEFA εξουσιοδότησε τις 24 ομάδες να καταρτίσουν τις σχετικές λίστες, συμπεριλαμβάνοντας έως και 26 ποδοσφαιριστές. «Η αύξηση του αριθμού των παικτών δεν αποτελεί υποχρέωση», σημειώνεται σε ανακοίνωση

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον αριθμό των παικτών που θα συμπεριληφθούν στις εθνικές αποστολές των χωρών που συμμετέχουν στο Euro 2024, συμφώνησε να αυξήσει η UEFA.

Ειδικότερα, η διοργανώτρια Αρχή εξουσιοδότησε τις 24 ομάδες που έχουν προκριθεί στο Euro 2024, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, να καταρτίσουν τις σχετικές λίστες, συμπεριλαμβάνοντας έως και 26 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε σήμερα να αυξήσει το μέγιστο μέγεθος των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο Euro 2024, από την αρχική ποσόστωση των 23 σε 26 παίκτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της UEFA.

«Η αύξηση του αριθμού των παικτών δεν αποτελεί υποχρέωση για τις συμμετέχουσες εθνικές ομοσπονδίες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πλέον, οι χώρες έχουν προθεσμία έως και τις 7 Ιουνίου, προκειμένου να υποβάλουν τη λίστα με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT