Τσιτσιπάς: «Το να είμαι Ελληνας και να παίζω στους Ολυμπιακούς είναι σαν να τρώω πίτσα στη Ρώμη»

Τσιτσιπάς: «Το να είμαι Ελληνας και να παίζω στους Ολυμπιακούς είναι σαν να τρώω πίτσα στη Ρώμη»

Την επιθυμία να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεωρεί «αποστολή» τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εξέφρασε την επιθυμία να δημιουργήσει «υπέροχες αναμνήσεις» στο Παρίσι.

«Είχα επιτυχίες στις δύο πρώτες εβδομάδες της χωμάτινης σεζόν. Η Ρώμη είναι υπέροχη, διότι νιώθω περίπου όπως στο Μόντε Κάρλο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά νιώθω καλά και ελπίζω να μου ταιριάξει όπως κάθε χρόνο. Νομίζω ότι το τένις θα έρθει αν συμβεί αυτό και ότι θα είμαι γεμάτος αναμνήσεις στο τέλος της εβδομάδας», ήταν το αρχικό του σχόλιο για την εκκίνηση του στη χωμάτινη σεζόν.

Ο Ελληνας πρωταθλητής όταν ρωτήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες απάντησε με νόημα: «Το να είμαι Ελληνας και να παίζω στους Ολυμπιακούς είναι σαν να τρώω πίτσα στη Ρώμη. Είναι must. Εχω μιλήσει με αθλητές και κάποιοι δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι για τους Ολυμπιακούς. Αλλά για μένα που είμαι από την Ελλάδα είναι αποστολή, εμείς οι Eλληνες είμαστε συνδεδεμένοι με τους Ολυμπιακούς, είναι μέρος της κληρονομιάς μας.

Είναι σπουδαίο προνόμιο για εμένα το να είμαι στους Αγώνες και είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνουν στο Παρίσι διότι αυτά τα courts έχουν φέρει κάποιες υπέροχες αναμνήσεις για εμένα, έχω παίξει σε τελικό εκεί. Ελπίζω να πάρω αυτό μαζί μου και να το μεταφέρω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT