Κυρ. Μητσοτάκης: Με βίντεο για το Final 4 απαντά σε όσους φοβούνταν τις προβλέψεις του

Κυρ. Μητσοτάκης: Με βίντεο για το Final 4 απαντά σε όσους φοβούνταν τις προβλέψεις του

Ο πρωθυπουργός σχολίασε δημοσίως χαρακτηρισμούς περί «γκαντεμιάς», με αφορμή παλαιότερες προβλέψεις του για το Final 4 της Euroleague

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε δημοσίως χαρακτηρισμούς περί «γκαντεμιάς», με αφορμή παλαιότερες προβλέψεις του για το Final 4 της Euroleague.

Πριν από λίγο καιρό ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» και ο Χρήστος Κούτρας του είχε ζητήσει να σχολιάσει την πορεία των «αιωνίων» στο μπάσκετ. Ο πρωθυπουργός είχε ευχηθεί τότε να προκριθούν και οι δυο στο Βερολίνο.

«Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός στο Final Four της Ευρωλίγκας;» είχε ρωτήσει ο Χρήστος Κούτρας και ο πρωθυπουργός είχε απαντήσει: «Μακάρι και οι δυο, μπορούν».

Ο Παναθηναϊκός υπερκέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σε τρίτο διαδοχικό Final 4 και ο πρωθυπουργός μέσω του λογαριασμού του στο Tik Tok σχολίασε: «Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Τώρα μπορείς να πας να ψάξεις το αρχείο σου και να δεις την δήλωση την οποία είχα κάνει».

Μιμούμενος την διαιτητική χειρονομία για το var, ο πρωθυπουργός παραπέμπει στα βίντεο με τις παλαιότερες δηλώσεις του και τα σχόλια που είχε δεχτεί. 

@kyriakosmitsotakis_

Εγώ σας το είπα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT