Λεβερκούζεν: Δωρεάν τατουάζ στους φιλάθλους της με το σήμα του συλλόγου

Λεβερκούζεν: Δωρεάν τατουάζ στους φιλάθλους της με το σήμα του συλλόγου

«Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για να κρατήσεις για πάντα αυτή τη μοναδική σεζόν στο δέρμα σου», αναφέρει ο γερμανικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας ήδη κατακτήσει την φετινή Bundesliga και κυνηγώντας το τρεμπλ, καθώς έχει προκριθεί στον τελικό του Europa League και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, προσφέρει στους φιλάθλους της δωρεάν τατουάζ με το σήμα του συλλόγου, προκειμένου «να τιμήσει μία ιστορική σεζόν».

Σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή, ο γερμανικός σύλλογος κάνει λόγο για «μια ιδιαίτερη κίνηση στο τέλος μιας ιδιαίτερης σεζόν», σημειώνοντας πως «προσφέρει στους οπαδούς της μέχρι το τέλος της σεζόν την ευκαιρία να επιλέξουν δωρεάν ένα από τα πολλά τατουάζ της Bayer 04».

«Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για να κρατήσεις για πάντα αυτή τη μοναδική σεζόν στο δέρμα σου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, αήττητη σε 49 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, έφτασε στον τελικό του Europa League μετά την ισοπαλία 2-2 εναντίον της Ρόμα την Πέμπτη, παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2.

Το αήττητο σερί της αυτή τη σεζόν έφτασε τους 49 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας το μακροχρόνιο ευρωπαϊκό ρεκόρ της Μπενφίκα που επιτεύχθηκε απ’ το 1963 έως το 1965.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT