Τέλος ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα

Τέλος ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα

«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ενημέρωσε τον Τσάβι ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2024-25», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τσάβι ανακοίνωσε την Παρασκευή η Μπαρτσελόνα. «Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ενημέρωσε τον Τσάβι ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2024-25», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

«Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Τσάβι για το έργο του ως προπονητή, καθώς και για την ανεπανάληπτη καριέρα του ως παίκτη και αρχηγού της ομάδας και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσάβι είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιανουάριο πως θα παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή της Μπαρτσελόνα, στο τέλος της φετινής σεζόν. Ωστόσο, έπειτα από συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, είχε αλλάξει στάση και συμφώνησε να παραμείνει.

Η ανακοίνωση γίνεται ύστερα από μία κακή σεζόν για την Μπαρτσελόνα, η οποία τερματίζει στη δεύτερη θέση της La Liga, τουλάχιστον εννέα βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγήθηκε η βαριά ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό του ισπανικού Super Cup, ο αποκλεισμός από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Copa Del Rey, καθώς και ο αποκλεισμός από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Το τελευταίο παιχνίδι του Τσάβι ως προπονητή της Μπαρτσελόνα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, απέναντι στη Σεβίλλη.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT