Μεταγραφή στα σκαριά μετά την πώληση Βάις

Μεταγραφή στα σκαριά μετά την πώληση Βάις

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία 24ωρα πριν απ’ το τέλος της χειμερινής περιόδου και ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ακραίου χαφ μετά την πώληση του Βλάντιμιρ Βάις στην ομάδα του Κατάρ, τη Λεχβίγια. Ο Μίτσελ και τα στελέχη των «Πειραιωτών» εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος αρχικώς είχε αποφασιστεί να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» το καλοκαίρι.

Οι νταμπλούχοι βάζουν στα ταμεία τους 4 εκατομμύρια ευρώ απ’ την πώληση του Βάις, ενώ ο Σλοβάκος θα έχει ετήσια αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ. Δηλαδή τριπλασιάζει τις αποδοχές του, καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά προέβλεπε αποζημίωση ύψους 650.000 ευρώ. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα τόνισε πως δεν κρατά καμία απολύτως κακία στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι στην Ελλάδα ένιωσε φανταστικά, ενώ στον σύλλογο του Πειραιά χρωστά ευγνωμοσύνη.

Ανέφερε, ωστόσο, πως είχε την αίσθηση ότι ο προπονητής του δεν τον εμπιστευόταν: «Γνώρισα πολλούς καλούς ανθρώπους, όμως δυστυχώς στο τέλος ένιωσα πως ο προπονητής μου δεν είχε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είχαμε τις διαφωνίες μας. Ετσι, αισθάνθηκα και σκέφτηκα πως όσο και να δούλευα και να προσπαθούσα έπρεπε να φύγω. Επειτα από αμοιβαία εξήγηση, αλλά και κατανόηση, συμφωνήσαμε να φύγω. Φυσικά οι σχέσεις μας παραμένουν εξαιρετικές. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι. Εύχομαι στον προπονητή και τον Ολυμπιακό να περάσουν τη Γιουνάιτεντ και να κερδίσουν έναν ακόμα τίτλο».

Χθες το απόγευμα, άρχισε η προετοιμασία για τον αυριανό πρώτο αγώνα με τον Ατρόμητο του προημιτελικού γύρου του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη (20.00).

Να σημειωθεί πως γυμνάστηκε και ο Ιβάν Μαρκάνο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών. Οι θύρες 3 και 4 του φαληρικού γηπέδου θα μείνουν τελικώς κενές στον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ στο Φάληρο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από σχετική απόφαση της UEFA. Αρχικώς, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με μερικό κλείσιμο του πετάλου της θύρας 7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή