Θρίλερ με Μήτρογλου και Φούλαμ

Θρίλερ με Μήτρογλου και Φούλαμ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις βαλίτσες στα χέρια είναι ο Κώστας Μήτρογλου, προκειμένου να «πετάξει» σήμερα για το Λονδίνο και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φούλαμ με συνολικές απολαβές 10 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά την απόρριψη της πρώτης πρότασης απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ, οι Λονδρέζοι κατέθεσαν νέα βελτιωμένη που ξεπερνάει τα 14 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς οι «Πειραιώτες» αξιώνουν 15 εκατομμύρια ευρώ. Ομως, φαντάζει απίθανο να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού η οικονομική διαφορά είναι μικρή και αναμένεται να «γεφυρωθεί».

Να σημειωθεί πως ο Μίτσελ συμπεριέλαβε τον Μήτρογλου στη 19μελή αποστολή του αποψινού πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη του προημιτελικού γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας (ώρα έναρξης 20.00). Φυσικά, εφόσον επέλθει συμφωνία με τη Φούλαμ, ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει άμεσα για το Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Παρεμπιπτόντως, ο Μίτσελ, δεν υπολογίζει τον Ιβάν Μαρκάνο για το αποψινό ματς. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν στην αγορά του εξωτερικού τον αντικαταστάτη του Βάις, ο οποίος την Κυριακή πουλήθηκε σε ομάδα του Κατάρ έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 24χρονος Παραγουανός ακραίος μεσοεπιθετικός της Βιγιαρεάλ, Ερνάν Πέρες, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος. Από την ελληνική αγορά υπάρχει η εναλλακτική λύση του Δημήτρη Κολοβού.

Γεγονός είναι πως από το καλοκαίρι εισρέουν σημαντικά ποσά στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πριν απ’ το «φινάλε» της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου, πουλήθηκαν οι Φετφατζίδης και Φέισα σε Τζένοα και Μπενφίκα αντίστοιχα, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ ο καθένας. Το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ εισέπραξαν οι «Πειραιώτες» από την πώληση του Αμπντούν στη Νότιγχαμ, ενώ το ίδιο ποσό αναμένεται να εισπράξουν από την αγγλική ομάδα, η οποία πριν από λίγα 24ωρα απέκτησε τον Τζιμπούρ. Εξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του ο Τοροσίδης κατέληξε στη Ρόμα έναντι 500.000 ευρώ. Αν συνυπολογίσουμε και το ποσό των 30 εκατ. ευρώ από το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να είναι η πιο κερδοφόρα στην ιστορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή